spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăhighlightAdriana Săftoiu provoacă scandal în PNL: NE UMILEȘTE

Adriana Săftoiu provoacă scandal în PNL: NE UMILEȘTE

-

Prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu afirmă ironic că, dacă ar putea, i-ar pune pe liberalii care vor să fie pe listele la parlamentare să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze, folosind ”cu gramatica din dotare”, fără a fi ajutaţi de consilieri sau de „goagăl”, deputatul Diana Tuşa răspunzându-i că liberalii nu sunt ”agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali”, transmite news.ro.

- Reclama -

„Mă gândesc cum ar fi să am posibilitatea să le cer tuturor celor care vor să candideze să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze încă o dată sau prima dată. Fără să fie ajutaţi de un consilier, de un prieten, de goagăl. Să scrie ei, simplu, care cred că le este misiunea. Cu gramatica din dotare, fără să fie obligaţi să gloseze pe teme filosofice de morală politică. Electoratul ar aprecia măcar sinceritatea lor, chiar şi a celor care vor recunoaşte că fără un loc în Parlament nu mai au nici un loc de muncă. Cetăţenii au dreptul să ştie cum îşi prefigurează misiunea viitorii candidaţi. De ce mai vor încă o dată în Parlament sau pentru prima dată”, a scris Săftoiu pe Facebook.

În replică, deputatul liberal Diana Tuşa susţine, într-un comentariu scris la postarea Adrianei Săftoiu, că „nu a înţeles niciodată ce-i determină pe unii să-şi umilească colegii, care este motivaţia lor interioară pentru a face acest lucru”.

”Nu înţeleg de ce să îi supui unor umilinţe publice în condiţiile în care, ştim cu toţii, listele sunt deja bătute în cuie, e drept! Criteriile de desemnare încă nu… Colegii mei nu sunt agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali, cum sugerează doamna Săftoiu. Unii dintre ei chiar lucrează la Programul de Guvernare al PNL. Să înţelegem că acest program este făcut de agramaţi şi de oameni fără ocupaţie???”, a scris Tuşa.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img