spot_img
6.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDezvaluiriAdrian Severin: Oficialii UE de la Ateneu râdeau de protestul #rezist. Tot...

Adrian Severin: Oficialii UE de la Ateneu râdeau de protestul #rezist. Tot felul de neisprăviți s-au împiedicat de locul oferit mie în sală la acest ceremonial

-

Foarte preocupați de locul lor în România, tot felul de neisprăviți s-au împiedicat de locul oferit mie în sala Ateneului român la acest ceremonial. Profitând de faptul că tehnologia actuală permite oricărui nevolnic să își expună prostia în atenția tuturor, tot felul de talibani, cu diplomă și fără diplomă, au vituperat pe rețelele sociale sau prin presa miluită a ocultei antiromânești, a afirmat pe facebook fostul ministru de externe Adrian Severin comentariile negative despre prezența sa la concertul de la Ateneu prilejuit de preluarea președinției rotative a UE.

Împotriva cui era, deci, protestul, #rezist din fața Ateneului român? Era obligatoriu să fie ieri? Ieri, când, repet, România și nu numai PSD sau Guvernul ei preluau conducerea unei importante instituții europene?Ieri era vorba despre Europa. Un protest ieri era împotriva Europei. Euro-scepticii români, și nu mai sunt puțini, s-au abținut. Așa zișii pro-europeni nu s-au putut abține. Nu vreți să știți comentariile din sală ale oficialilor UE pe care îi cred de partea lor cei din stradă, dar care mimează sprijinul acordat străzii doar pentru a slăbi capacitatea de negociere a României, susține Severin.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img