spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasămediuAdrian Papahagi: PMP este partidul celor care sunt investigați de DNA sau...

Adrian Papahagi: PMP este partidul celor care sunt investigați de DNA sau își fac bagajele să plece în UNPR

-

Adrian Papahagi, fost membru al PMP, atacă dur luni pe facebook fostul său partid. PMP este partidul celor care sunt investigați de DNA sau își fac bagajele să plece în UNPR, spune Papahagi.

- Reclama -

El îl atacă și pe prim-vicepreședintele PMP, Siegried Mureșan, trimis în Parlamentul European nestatutar, fără votul membrilor PMP, pe un aranjament privat cu Elena Băsescu și Elena Udrea, și uns la disperare prim-vicepreședinte după arestarea lui Udrea.

Am vrut să ignor impostura PMP, dar sunt obligat să o denunț din nou. Siegfried Mureșan nu este chipul reformei în PMP, ci sluga plecată a Elenei Udrea, angajatorul omului ei de presă, Cristian Călugăru, continuatorul gândirii anti-intelectualiste a arestatei Udrea, mai afirmă Papahagi, care acum face din M 10, mișcarea Monicăi Macovei.

POSTAREA LUI ADRIAN PAPAHAGI PE FACEBOOK:

Elena Udrea, acuzată de corupție și aflată în arest preventiv, declara anul trecut la Cluj că PMP nu este partidul celor cu doctorate la Sorbona. Avea dreptate: PMP este partidul celor care sunt investigați de DNA sau își fac bagajele să plece în UNPR.

Linia de gândire Udrea este continuată în PMP de Siegfried Mureșan, trimis în Parlamentul European nestatutar, fără votul membrilor PMP, pe un aranjament privat cu Elena Băsescu și Elena Udrea, și uns la disperare prim-vicepreședinte după arestarea lui Udrea.

De la înălțimea miilor de euro primite la Bruxelles, Siegfried Mureșan consideră într-un interviu recent în România Liberă că universitarii și intelectualii sunt un fel de șomeri. Aceeași gândire de politruc parvenit ca la Udrea și alți politicieni expirați.

Am vrut să ignor impostura PMP, dar sunt obligat să o denunț din nou. Siegfried Mureșan nu este chipul reformei în PMP, ci sluga plecată a Elenei Udrea, angajatorul omului ei de presă, Cristian Călugăru, continuatorul gândirii anti-intelectualiste a arestatei Udrea.

Este doar o nouă spoială a aceleiași imposturi.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...