spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăALEGERI 2020Adrian Năstase: Nu va mai conta votul obișnuit la alegerile viitoare

Adrian Năstase: Nu va mai conta votul obișnuit la alegerile viitoare

-

Fostul premier Adrian Năstase face o profeție extrem de gravă, afirmînd, în direct la Antena 3, că la următoarele alegeri nu va mai avea relevanță votul efectiv al cetățenilor, jocurile urmînd a fi făcute, prin intermediul inteligenței artificiale, de către cei aflați la butoanele potrivite, transmite Inpolitics.

”Eu nu mai sunt așa de convins că va conta votul obișnuit la alegerile viitoare. Am privit cu multă atenție ce se întîmplă și cred că mecanismele de folosire a trolilor, inteligența artificială care a fost experimentată deja în alegerile din SUA, dar și la noi… Lucrurile astea se întîmplă în momentul de față. Sunt absolut convins că lucrurile acestea se vor întîmpla. Mi-e teamă că am dreptate” a spus Năstase în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, ”Subiectiv”.

”Părerea mea e să experimentează deja sistemele de presiune mediatică, de manipulare, și sunt acești tipi pe care îi vedem tot mai des pe stradă, mulți dintre cu șlapi, în bermude, cu tatuaje, cu belciuge în nas eventual, rași în cap și așa mai departe, un tip de alegători cu telefonul în mînă care intră pe anumite registre de comunicare și care vor construi, de fapt, viitorul României. Mie mi-e teamă. Îmi e destul de clar că serviciile de informații sunt interesate de anumite formule de guvernare, dar și zone de influență din afară, deci avem un dublu interes pentru anumite tipuri de guvernare” a mai afirmat fostul premier.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...