spot_img
16.1 C
București
luni, mai 20, 2024
AcasăActualitateAdrian Năstase despre condamnarea Monicăi Macovei: Mi-e teamă insă că Ambasada americană...

Adrian Năstase despre condamnarea Monicăi Macovei: Mi-e teamă insă că Ambasada americană va reacționa foarte dur și ii va retrage viza pentru SUA. Judecătorii recursului vor trebui să fie atenți deoarece dacă vor decide o pedeapsă de inchisoare de peste un an, Societatea Timișoara ii va cere lui Iohannis să-i retragă decorația

-

Pentru că a nenorocit pe viată un motociclist, intrând cu masina pe contrasens, Monica Macovei a fost condamnată de justitia statului de drept din tara noastră la o pedeapsă groaznică – sase luni de inchisoare cu suspendare. Dura lex sed lex. Totusi, in acest fel, „regina anti-coruptiei” din România a intrat in categoria „penalilor”. In procesul civil, probabil că motociclistul va fi condamnat să-i plătească daune morale, deoarece el nu ar fi trebuit să se afle acolo in momentul in care Macovei se intorcea de la activitătile vamaiote.Nu ar trebui să ne ingrijorăm nici noi prea tare. Urmează recursul si este posibil ca regina anti-coruptiei din tara noastră, prietenă cu Catherine Day si Victoria Nuland, pentru contributia ei la distrugerea opozantilor lui Băsescu, să fie declarată nevinovată pentru că „fapta nu a existat”, scrie pe blogul său fostul premier Adrian Năstase.

Mi-e teamă insă că Ambasada americană va reactiona foarte dur si ii va retrage viza pentru SUA. Vă reamintesc că asa s-a intâmplat in cazul meu. După condamnarea mea, IN PRIMA INSTANTA, in dosarul afiselor electorale, consulatul american de la Bucuresti mi-a comunicat că mi-a fost retrasă viza. Probabil din teama că as fi vrut să fug in America si să cer azil politic acolo! Credeti că Ambasada americană va proceda diferit in cazul Monicăi Macovei? Eu nu cred. In plus, judecătorii recursului vor trebui să fie atenti deoarece dacă vor decide o pedeapsă de inchisoare de peste un an, Societatea Timisoara ii va cere lui Iohannis să-i retragă decoratia. Complicată mai e democratia in tara noastră. Iată câte griji ne poate aduce neatentia unui motociclist. Tocmai acum, in prag de alegeri…, mai afirmă Năstase.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img