Adrian Năstase critică PSD: E în stare amorfă, pare că dă bani la tot cartierul

0
118

Cred ca PSD are nevoie de o revigorare, din starea amorfa, de inactivitate, de lipsa de creativitate. Cred ca e nevoie ca PSD sa inceapa sa faca politica. Eu cred ca iesirea din aceasta letargie nu poate fi realizata decat prin refacerea unui sistem de coabitare in interiorul partidului. De exemplu, cum eram eu cu Antonie Iorgovan sau cu Ion Iliescu sau cu Adrian Păunescu, a declarat fostul premier Adrian Năstase luni seară la Antena 3.

PSD acum nu mai functioneaza pe un model ideologic, si cred ca nici in Europa. Ar ajuta foarte mult ca PSD sa castige mai multe incredere, si daca ar veni cu idei noi specifice stangii, susține Năstase.

Efortul liderului de partid este acela de a tine aproape pe toata lumea. Ideea unei demisii in alb mi se pare neserioasa. Iar Victor Ponta ar trebuie sa nu ofere temeri pentru o discutie legata de bucataria partidului. Eu cred ca e pur si simplu nemultumit(…)Nu cred ca Victor Ponta vrea sa-si faca partid, cred ca vrea sa arata ca e nemultumit. Are multa experienta, e o persoana cu reactie deosebita.Partidul pare in momentul de fata ca da bani la tot cartierul, oamenii se bucura, dar sa vedem sustenabilitatea pe termen lung, a mai susținut fostul premier.