Adjunctul sefului Politiei Rutiere, retinut/ UPDATE: Toti cei 8 politisti, eliberati

0
779

Opt poliţişti, printre care şi adjunctul sefului Poliţiei Rutiere, Daniel Piştea (foto), au fost retinuti vineri seara pentru că ar fi vrut să muşamalizeze un accident.

Procurorii au propus Judecătoriei Sector 1 luarea măsurii arestări preventive față de Daniel Piștea, Marius Maghiari, Liviu Daniel Cânea, Auraș Eugen Țuțui, Ion Daniel Bocan, Marian Lupu Pasăre, Mihăiță Georgică Anghel și Gheorghe Ovidiu Sanfira.

UPDATE: 16:00  Niciun mandat de arestare pentru politiştii de la Rutieră, acuzaţi că ar fi încercat să muşamalizeze un accident rutier produs chiar de un coleg al lor, chiar șeful de la accidente cu victime. Procurorii i-au reținut o zi și o noapte, dar judecătorii nu au acceptat arestarea. Doar autorul accidentului e pus sub control judiciar.

Este vorba despre un accident rutier care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Autorul accidentului, în urma căruia o femeie a fost rănită, ar fi un poliţist de la Brigada Rutieră, spun cei de la B1 TV.

Acesta s-ar fi înţeles să muşamalizeze cazul împreună cu alţi trei poliţişti de la Brigada Rutieră, printre care şi adjunctul acestei structuri, Daniel Piştea, precum şi cu alţi patru poliţişti de la Secţia 2 din Bucuresti, sectorul 1, printre care şi şeful secţiei.