spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriAdjunctul directorului SRI dat afară LEGĂTURI cu industria farmaceutică şi Rareş Bogdan

Adjunctul directorului SRI dat afară LEGĂTURI cu industria farmaceutică şi Rareş Bogdan

-

Preşedintele Klaus Iohannis l-a trecut joi în rezervă pe unul din adjuncţii directorului SRI, generalul Dumitru Cocoru, cunoscut ca fiind şeful interceptărilor.

CITIŢI ŞI:CUTREMUR: Adjunctul directorului SRI, ŞEFUL INTERCEPTĂRILOR, dat AFARĂ

- Advertisement -

Soţia acestuia este Marilena Cocoru, este economistă la firma Centrofarm SA, unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa Pharma. Potrivit Forbes, la Centrofarm este administrator si actionar Catia Rădulescu, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România, scrie b1.ro.

Potrivit prezentării din Forbes, „Catia Rădulescu a devenit administrator și acționar al companiilor din cadrul Grupului Centrofarm, controlat de omul de afaceri Alain Bonte, din care fac parte: compania imobiliară Generalcom S.A – care are în proprietate 20.000 metri pătrați de spaţii comerciale stradale; Centrofarm – cu o istorie de peste 80 de ani în retailul farma, deţine, în prezent, 55 farmacii; Plafar Retail – un lanţ de 35 de magazine cu produse naturiste; Sintofarm – producător de medicamente, Clarfon – firmă de protezare auditivă; afaceri în domeniul Internetului, precum Trilulilu, Zonga, și Erepublik.

- Advertisement -

Catia Rădulescu este soţia fostului şef al CJ Ilfov, Cristache Rădulescu, un personaj cu foarte multe afaceri importante.

Yaya - restaurant italian in Piata Floreasca

Cristache Radulescu este considerat „regele neincoronat” al spatiilor comerciale din zona de fite Dorobanti prin fiica sa, Laura Berbec. De exemplu recent restaurantul „La Farine” din Floreasca a ajuns la realizatorul tv, Rareş Bogdan, care l-a rebotezat Yaya.

CITIŢI ŞI:Fost ofițer SRI, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre RAREȘ BOGDAN: Este agentul lui Florian Coldea

Numele lui Cristache Rădulescu a apărut în numeroase dosare, dar nimeni nu s-a atins de el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img