spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăAnalizeAdele, criticată după ce a purtat o vestimentație a unui designer rus:...

Adele, criticată după ce a purtat o vestimentație a unui designer rus: Îți place să porți rochie de la „omul care a creat uniformele militare rusești”

-

Utilizatorii Instagram au atacat-o pe cântăreața britanică Adele din cauza apariției ei într-o ținută de la Casa de modă a lui Valentin Yudashkin.O mulțime de comentarii supărate au apărut sub fotografiile de la concertul lui Adele din Las Vegas, care a avut loc pe 16 iunie. În ele, cântăreața poartă o rochie de la Casa de modă Yudashkin creată special pentru ea.

- Reclama -

„Designer rus? Adele, ești una dintre cele mai mari cântărețe, dar înțelegi ce susții când porți această rochie?”, a întrebat unul dintre utilizatori. Alții au întrebat dacă cântăreței îi plăce să poarte o rochie de la „omul care a creat uniformele militare rusești” și dacă „sponsorizează” „războiul din Ucraina”. Unele dintre comentarii sunt scrise în ucraineană.

- Advertisement -

Valentin Yudashkin a fost primul designer rus acceptat în Sindicatul Haute Couture din Paris. Și-a creat propria casă de modă în 1991, iar din același an colecțiile sale au fost prezentate sezonier în spectacole la Paris, Milano și Moscova.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img