spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăDezvaluiriACUZAȚII GRAVE: MINISTRUL DESEMNAT AL FONDURILOR EUROPENE A RACOLAT JURNALIȘTI PENTRU UN...

ACUZAȚII GRAVE: MINISTRUL DESEMNAT AL FONDURILOR EUROPENE A RACOLAT JURNALIȘTI PENTRU UN SERVICIU SECRET

-

Acuzații grave la adresa ministrului desemnat pentru fondurile europene, Marius Nica, care urmează să depună jurământul luni dimineață în fața președintelui României, Klaus Iohannis. Acuzațiile sunt aduse de jurnalista Emilia Șercan.

ACUZAȚIILE ALA ADRESA MINISTRULUI DESEMNAT PENTRU FONDURILE EUROPENE:

- Advertisement -

Marius Nica, ministrul propus pentru portofoliul Fondurilor Europene, este fost ofiter al Directiei Generale de Informatii a Apararii (DGIA), serviciul secret al Ministerului Apararii Nationale. De altfel, studiile la Academia Nationala de Informatii a SRI le-a facut pe locurile destinate MApN (de regula, in fiecare an scolar, MApN-ului ii sunt dedicate cinci locuri, iar IGPR-ului – adica DGIPI -, alte cinci, astfel ca studentii acestei academii stiu de la bun inceput in ce serviciu de informatii vor fi incadrati dupa absolvire.
In CV-ul sau public, Marius Nica spune ca este licentiat in Jurnalism, Comunicare, Psiho – Sociologie Comportamentala si ca s-a ocupat in in cadrul MApN (DGIA) de prelucrare, analiza si sinteza informatii: „manager recrutare personal in vederea incadrarii in M.Ap.N”. Si acum partea frumoasa, netrecuta in CV: Marius Nica, viitorul ministru al Fondurilor Europene a lucrat in cadrul DGIA in compartimentul care se ocupa de monitorizarea presei, inclusiv de recrutarea jurnalistilor.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img