ACUZAȚII GRAVE LA O REUNIUNE PNL CU LUDOVIC ORBAN ȘI RAREȘ BOGDAN: Un primar important acuză ”blatul ordinar” și 5000 de lei

0
100

De-a dreptul halucinant! Marcel Romanescu (n.red-primarul PNL din Târgu Jiu), atac frontal la Dan Vîlceanu și Ludovic Orban, aseară, într-o ședință de campanie electorală desfășurată la Teatrul ”Elvira Godeanu”. Primarul Târgu-Jiului a venit cu o grămadă de reproșuri la adresa conducerii PNL, de la ”blatul ordinar” din 2016, când n-a fost lăsat să candideze împotriva lui Florin Cârciumaru, până la acuzații că liberalii s-au vândut ieftin PSD ori c-au fost ”blatiștii de serviciu ai PSD”, și faptul că n-a fost ascultat atunci când a cerut ca un om din Gorj să fie inclus pe lista pentru europarlamentare. Romanescu a anunțat că ”nu va fi niciodată candidat PSD” și s-a arătat încrezător că va mai conduce orașul încă 10 ani, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu.

RELATAREA RADIO INFINIT:
Marcel Romanescu a luat primul cuvântul în ședința PNL de campanie electorală, desfășurată la Teatrul ”Elvira Godeanu”. De la bun început le-a amintit șefilor partidului că ”pe un blat ordinar” n-a fost lăsat să candideze în 2016, fiind preferat un polițist, adică Octavian Lupulescu.
Romanescu a vorbit inclusiv despre faptul că liberalii incluși în sondajul de opinie din 2016, au plătit fiecare câte 5000 de lei, dar niciunul dintre ei n-a fost desemnat candidat la primărie.  Edilul și-a acuzat colegii de partid că au fost ”blatiștii de serviciu ai PSD”, acceptând ”să se vândă foarte ieftin”.
În discursul său, aplaudat frenetic de liberalii prezenți în sală, Marcel Romanescu a făcut referire și la consilierul municipal Rodica Ghimiș, fosta șefă a Casei de Pensii Gorj, decedată recent în urma unui atac cerebral, sugerând că boala ar fi fost generată și de lupta din campania electorală din 2017. Adresându-i-se lui Rareș Bogdan, Marcel Romanescu a cerut să-i fie lăsat organizației PNL Gorj dreptul de a-și stabili candidații, în 2020, fără să mai fie impuși de la București.