Acuzații grave în scandalul caselor lui Iohannis: S-au dat apartamente, excursii, posturi

0
274
Romanian presidential candidate Klaus Iohannis celebrates his victory in the election run-off, with protesters in central Bucharest November 16, 2014. Romanian Prime Minister Victor Ponta conceded shock defeat in Romania's presidential race on Sunday after exit polls showed centre-right candidate Iohannis had staged a surprising comeback. Although the first official results were not due until 0000 GMT, Ponta phoned Iohannis to congratulate his opponent well before then. REUTERS/Radu Sigheti (ROMANIA - Tags: POLITICS ELECTIONS PROFILE) - RTR4ED75

Am fost sunat din toata lumea, nu doar din Romania, ca sa fiu felicitat pentru succesul meu in lupta cu Iohannis, Curtea de Apel Pitesti confirmand ceea ce scriu eu de ani de zile, ca Iohannis a obtinut ilegal casa de pe str. Balcescu din Sibiu. Adineauri am fost sunat din China de colegul Dan Tomozei, singurul ziarist care a indraznit sa scrie la Sibiu, alaturi de mine, despre banditismele lui Klaus Iohannis! Doar noi doi am scris despre ticalosiile sasului infatuat!, a scris pe facebook jurnalist sibian Marius Albin Marinescu, care a dezvăluit scandalul caselor familiei Iohannis.

Restul ziaristilor sibieni l-au pupat in cur si au fost rasplatiti cu apartamente date de primarie, indemnizatii lunare babane ca membri in consiliile de administratie ale societatilor comerciale subordonate primariei, voiaje in strainatate pe bani publici, sinecuri in fiecare an pentru organizare de evenimente culturale pe banii primariei, posturi in administratia locala pentru sotiile lor. Toti jurnalistii sibieni, fara exceptii, au fost cumparati ca porcii, in viu!, susține Marinescu.