spot_img
1.8 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022
AcasăActualitateACUZAȚII GRAVE DUPĂ ÎNTÂLNIREA CĂTĂLIN PREDOIU-ZUCKERMAN: ”Promite partenerilor strategici achiziţii de bunuri...

ACUZAȚII GRAVE DUPĂ ÎNTÂLNIREA CĂTĂLIN PREDOIU-ZUCKERMAN: ”Promite partenerilor strategici achiziţii de bunuri şi servicii într-o încercare disperată de a le obţine suportul public pentru mandatul său dezastruos”

-

Asociaţia ”Iniţiativa pentru Justiţie” a transmis, joi, îngrijorarea cu privire la ”abordarea mercantilă” a ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, care ”promite partenerilor strategici achiziţii de bunuri şi servicii, într-o încercare disperată de a le obţine suportul public pentru mandatul său dezastruos”, transmite news.ro.

Asociaţia  «Iniţiativa pentru Justiţie», militând constant pentru apărarea valorilor statului de drept, îşi arătă îngrijorarea faţă de noua abordare mercantilă a Ministrului Justiţiei, domnul Cătălin Predoiu, care promite partenerilor strategici – profitând de relaxarea regimului achiziţiilor publice provocat de pandemie – achiziţii de bunuri şi servicii de la aceştia, din fonduri publice, într-o încercare disperată de a le obţine suportul public pentru mandatul său dezastruos în domeniul justiţiei şi al statului de drept”, a transmis, joi seară, asociaţia.

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu a avut miercuri o întrevedere cu ambasadorul SUA la Bucureşti Adrian Zuckerman, la sediul instituţiei.

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...