spot_img
0.7 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăDezvaluiriACUZAŢII EXPLOZIVE: Domnul Liicheanu vrea Anticorupție muuultă, dar nu pentru furturile de Edituri...

ACUZAŢII EXPLOZIVE: Domnul Liicheanu vrea Anticorupție muuultă, dar nu pentru furturile de Edituri de la stat comise de el și prietenul Pleșu… alt ”deontolog”

-

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiţiei, îi acuză pe facebook pe Gabriel Liiceanu, Nicuşor Dan, Clotilde Armand, Klaus Iohannis, Raluca Prună, Dan Tăpălagă, Monica Macovei şi Cristi Dănileţ.

- Reclama -

POSTAREA LUI INGRID MOCANU:

Domnul Liicheanu vrea Anticorupție muuultă. Evident, pentru căței, că doar nu pentru furturile de Edituri de la stat comise de el și prietenul Pleșu… alt ”deontolog”.

Domnul Plicușor Ban are un dosar că a furat banii de campanie iar o autoritate a statului (AEP) a făcut plângere în acest sens la parchet… dar NIMIC!

Doamna Clotilde ia ”purcoi” de bani de la o societate străină care încasează milioane de euro de la Statul Român că cică supraveghează cum se construiește Autostrada Bechtel aia pentru care niște americani medaliatori au încasat MILIARDE… cu ZERO km de autostradă construiți (că ”asfaltangii” noștri au construit ceva, dar sunt prin pușcării că cică era ”prea scump”… deci zero km pentru miliarde era bine …)

Iohannis și-a îmbogățit propriul partid cu catralioarde de terenuri și case … ăia fiind catalogați organizație nazistă … și fix pe aceleași proceduri cu sute de primari care putrezesc prin pușcării pe abuz în serviciu… bonus că și-a băgat și el la teșcherea prin fals ceva căsuțe.

Prună recunoaște că ”a mințit la CEDO” … adică a comis un fals intelectual… că trimisese ceva hârtie cu minciuni. Tăpălagă și Macovei intrau ”noaptea ca hoții” prin arhive SIPA, unul fără a fi măcar angajat prin MJ și fugeau cu registre secrete și dosare de magistrați… dar asta e superb…

De Dănileț nu mai zic nimic cu WikiLeaks-ul ală că e relativ moderat… Și dacă tot e breaking news că unii de la Guvern aranjau examene (o fi aranjând, nu putem să știm) nu era momentul să vedem că se anchetează și concursul nelegal de mare profesor în viață al domnului Coldea? Păi să te tot lupți pentru menținerea unei așa ”anticorupții”, frate… Pe viață și pe moarte…Mergeți voi nevinovați la pușcării că noi avem puțină treabă să urlăm prin piețe cu ”statul de drept”! Că ne trebuie și ceva statistică să raportăm la proștii ăia din afară ca să ne creadă că sunteți corupți… și să ne medalieze”. a scris Ingrid Mocanu pe pagina de socializare.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img