spot_img
27.4 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeAcuzații de blat cu pesediștii în filiala lui Turcan din fieful lui...

Acuzații de blat cu pesediștii în filiala lui Turcan din fieful lui Iohannis

-

Lupta pentru șefia organizației PNL Sibiu dintre Raluca Turcan și Constantin Șovăială a scos la iveală lucruri grave legate de activitatea internă a organizației. Șovăială a acuzat-o pe Turcan că manipulează delegații, iar liderul PNL Sibiu l-a acuzat pe liderul partidului că a căutat un om care să candideze pentru a destabiliza organizația.Președintele PNL Sibiu a declarat astăzi, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Sibiu care va alege noua conducere a organizației că lupta pentru șefia filialei nu se dă între ea și Constantin Șovăială, ci între ea și Ludovic Orban. ”Nu credeam să fie colegi care au indecența să aibă atacuri suburbane, așa cum am văzut în ultimele zile, în spațiul public. Fiecare atac de acest gen face rău partidului, jignește organizațiile și oamenii pe care îi reprezentăm. Aici la Sibiu s-a încercat destabilizarea organizației și sub pretextul unei competiții interne, au existat manevre și nu înțeleg de ce. (…) Nu e o competiție între mine și Șovi, ci între mine și Ludovic Orban. (…) Când e ceață șacalii au impresia că ei conduc lumea”, a declarat Turcan conform Turnul Sfatului.

- Reclama -

Secretarul general al PNL Sibiu, Constantin Șovăială, contracandidatul Ralucăi Turcan la șefia organizației s-a lansat în discursul său într-un lung atac la conducerea organizației. A spus că organizarea alegerilor s-a făcut cu încălcarea regulamentelor interne, că a fost izolat în partid și că delegații au primit indicații clare cu cine să candideze. ”Unor colegi li s-a spus să nu vorbească cu mine, să s-a încercat izolarea mea totală, uitând că am fost prietenul multor dintre dumneavoastră. S-a încercat pedepsirea mea pentru că am încercat să candidez. Sunt măsuri dictatoriale și totalitariste, toate ăstea trebuie să înceteze. Voi urmări ca astfel de situații să nu mai apară în PNL Sibiu”, a declarat Șovăială.

Liberalul s-a arătat nemulțumit că s-au păstrat directori ai instituțiilor deconcentrate cu trecut pesedist, a insinuat că Adrian Bibu nu a fost lăsat să câștige alegerile locale și că delegații sunt controlați. ”În multe instituții din județ am păstrat oamenii din PSD. (…) Vrem să-l lăsăm cu adevărat pe Adrian Bibu să câștige alegerile pentru Primăria Sibiului. (…) Să nu vă lăsați influențați de nimeni, indiferent dacă vi s-a spus să vă fotografiați votul sau vi s-au dat fițuici ajutătoare. Suntem oameni serioși nu manipulați de cineva”, a mai spus Șovăială.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...