spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăALEGERI 2020Acuzată de proxenetism, Ancuța Cârcu a ajuns președintele Consiliului Național al Partidului...

Acuzată de proxenetism, Ancuța Cârcu a ajuns președintele Consiliului Național al Partidului Regalist Român

-

Controversata femeie de afaceri, Ancuța Cârcu, și-a anunțat reîntoarcerea în politică în fruntea Consiliului Național al Partidului Regalist Român, un partid care va promova monarhia, după ce, spune ea, partidul AUR s-a dezis de ea în urma implicării sale într-un dosar de proxenetism la Turda, transmite Gazeta de Cluj.

- Reclama -

Ancuța Cârcu a devenit președintele Consiliului Național al Partidului Regalist Român, iar această calitate îi permite să înființeze filiale județene ale Partidului Regalist Român, să înființeze filiale în diaspora, să numească președinți interimari ale filialelor și să coordoneze aceste structuri. 

Ancuța Cârcu a afirmat că propunerea de a deveni președintele Partidului Regalist Român a venit într-o perioadă foarte grea pentru ea, când, în urma implicării sale într-un dosar de proxenetism la Turda, membrii AUR au decis să o dea la o parte.  „Am susținut partidul AUR ca pe familia mea, dar ei s-au dezis de mine, fără ca măcar să cunoască adevărul despre acuzele care mi s-au adus, ca să mă discrediteze, fără să beneficiez de prezumția de nevinovăție. Eu i-am susținut necondiționat pe cei din partidul AUR, ca pe familia mea, dar ei s-au dezis de mine și am rămas fără familie. Eu, celor din diaspora, vreau să le ofer o familie, liniște, echilibru.” a declarat Ancuța Cârcu. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...