spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriACUZAŢII GRAVE: Consilierul ministrului Justiţiei, ofiţer SRI

ACUZAŢII GRAVE: Consilierul ministrului Justiţiei, ofiţer SRI

-

Unul din consilierii ministrului justiţiei ar fi ofiţer al SRI, dezvăluie siteul Lumea Justiţiei. „Unul dintre colaboratorii cei mai apropiati ai ministrului Robert Cazanciuc este Florin Teodor Andronache. Potrivit declaratiilor de avere ale acestuia, existente pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate, Florin Teodor Andronache ocupa functia de consilier al ministrului Justitiei. Mentiunea este facuta in declaratiile de avere din 6 ianuarie 2014 si 1 august 2013.
andronache
Conform acelorasi declaratii, Florian Teodor Andronache nu a realizat niciun venit de la Ministerul Justitiei. La rubrica venituri realizate in ultimul an fiscal, nu figureaza vreo suma, atat in declaratia din 2013, cat si in cea din 2014.”
,scrie Lumea Justiţiei.
„Exista insa la aceeasi rubrica o alta mentiune, extrem de importanta. Florian Teodor Andronache a realizat venituri in 2013 si 2014 de 42.000 de lei anual.
andronache2
Mai interesanta este insa sursa veniturilor. Astfel, consilierul a mentionat la rubrica “Sursa Venitului: numele, adresa” Serviciul Roman de Informatii. Mai exact, in declaratia din 2013 Florian Teodor Andronache a indicat “Serviciul Roman de Informatii”, iar in declaratia din 2014 Florian Teodor Andronache a indicat “UM 0735 Ploiesti”. O unitate militara care apartine Serviciului Roman de Informatii.In aceleasi declaratii de avere, la rubrica “Serviciul prestat/Obiectul generator de venit”, consilierul lui Cazanciuc a precizat: “Ofiter”.
„, mai scrie Lumea Justiţiei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img