8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăAnalize"Acest Parlament își inchide ușile pentru cei care au îndoieli cu privire...

„Acest Parlament își inchide ușile pentru cei care au îndoieli cu privire la acești pași către o SOCIETATE CONTROLATĂ. Onorați reprezentanți ai Parlamentului, ai Comisiei și ai Consiliului, este acesta un exemplu de urmat pentru restul Uniunii Europene? Credeți că fiecare persoană trebuie să aibă un cod QR pentru a putea merge la serviciu?”

-

Europarlamentar ECR in fara Comisiei, Consiliului si Parlamentului European: Credeti ca fiecare persoana trebuie sa aiba un cod QR pentru a putea merge la serviciu? Colegul meu Robert Roos spune in fata Plenului Parlamentului European, a Comisiei si a Consiliului ceea ce cu totii spunem: se doreste vaccinarea obligatorie, ceea ce nu e ok. „Vaccinarea este un drept, nu o obligatie. Devine obligatoriu pentru angajatii Parlamentului European si chiar pentru europarlamentari sa faca un test sau un vaccin pentru a avea acces la locul de munca. Un rezultat negativ la test nu mai e suficient, ci ai nevoie neaparat de cod QR, afirmă europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș pe Facebook.

Acest Parlament, aceasta casa a democratiei, isi inchide usile pentru cei care au indoieli cu privire la acesti pasi catre o SOCIETATE CONTROLATA. Onorati reprezentanti ai Parlamentului, ai Comisiei si ai Consiliului, este acesta un exemplu de urmat pentru restul Uniunii Europene? Credeti ca fiecare persoana trebuie sa aiba un cod QR pentru a putea merge la serviciu? Solicit Comisiei si Consiliului sa fie vigilenti. Fara impartirea cetatenilor in doua categorii si fara o societate supravegheata! LIBERTATEA CONDITIONATA NU E LIBERTATE!”Dragi prieteni de peste tot, vocea voastra incepe sa fie auzita tot mai tare in Parlamentul European. Dati share acestui video sa-l vada cat mai multi. Voi reveni cu o conferinta de presa pe care am avut-o in Parlamentul European tot pe aceasta tema, mai afirmă Terheș.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]