spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriABUZ: Bărbatul care i-a filmat pe politiștii bătăuși din Bârlad amendat cu...

ABUZ: Bărbatul care i-a filmat pe politiștii bătăuși din Bârlad amendat cu 4000 de lei!

-

Bogdan Gravu, cel care a filmat cu telefonul mobil, pe data de 12 decembrie, pe cei doi politisti din Bârlad ce agresau un tânãr pe care îl transportau cu masina de serviciu, a fost amendat cu 4000 de lei, scrie Vremea Noua.

- Reclama -

Gravu a sãrit pe 12 decembrie anul trecul în apãrarea unui tânãr ce se afla în masina de politie, pe bancheta din spate, iar unul dintre politisti, identificat mai târziu ca fiind agentul Adrian Sauciuc, de la Politia Bârlad, îl agresa cãrându-i pumni în cap. Toatã scena a fost vãzutã de Bogdan Gravu, care a pornit în urmãrirea masinii de politie si a filmat cu telefonul toatã scena. Dupã ce filmul a fost postat pe Facebook si preluat de mass-media din toatã tara, Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad s-a autosesizat si a deschis o anchetã pentru a stabili dacã politistii si-au depãsit atributiile si au agresat un cercetat, fãcând exces de zel. Dar, agentul Adrian Sauciuc n-a putut “îndura” comentariile agresive împotriva sa, precum si unele “dezvãluiri” despre el si familia lui, fãcute în articolele apãrute sau pe reteaua de socializare, dar nici faptul cã a ajuns “vedetã” din cauza postãrii fãcutã de Bogdan Gravu. Si s-a rãzbunat pe acesta, întocmind, în lipsa bârlãdeanului Gravu, un proces verbal de contraventie, la Legea 61/2001 (privind linistea si ordinea publicã), amendându-l cu 4000 de lei!, mai scrie presa locală.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...