spot_img
32.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeABERAȚIILE CARANTINĂRII: Cum să te ”plimbi” 60 km în plus

ABERAȚIILE CARANTINĂRII: Cum să te ”plimbi” 60 km în plus

-

Dacă locuieşti în Chevereşu Mare sau Dragşina, de exemplu, şi lucrezi în Timişoara, trebuie să străbaţi zilnic în plus peste 60 de kilometri, dus-întors. Asta fiindcă e interzis să tranzitezi Moşniţa Nouă. În schimb, locuitorii acestei comune periurbane nu au nicio problemă să vină în Timişoara. Este una din aberaţiile unei carantinări făcute pe genunchi şi care, în afară de timp pierdut pentru aceşti oameni, înseamnă carburanţi arşi aiurea, dar şi poluarea aferentă, scrie De Banat.

- Reclama -

“Dincolo de faptul că decizia a intrat în vigoare mai repede cu o zi, mi se pare total aberantă. Eu eram oricum pregătit şi le-am dat la angajaţilor adeverinţe. Azi dimineaţă, unul dintre ei, care stă la Sacoşu Turcresc, a fost oprit de poliţişti la Albina. I s-a spus să se întoarcă din drum şi s-o ia prin Liebling, Jebel, Şag. Adică peste 50 de kilometri. În schimb, am şi angajaţi din Moşniţa Nouă, care nu au nicio problemă”, a povestit pentru deBanat Z.G, un patron cu firma în Zona Buziaşului.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...