spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăDezvaluiriA turnat Pițurcă un general?

A turnat Pițurcă un general?

-

Surse din anchetă au oferit în exclusivitate pentru Playsport amănunte de la audierile fostului selecționer Victor Piturcă susținând că acesta ar fi deuntat un general de armată.

”Pițurcă n-a dat nicio declarație în actualul dosar, s-a prevalat de dreptul la tăcere, dar a făcut un denunț legat de un general MApN, om de legătură în afacere. Mai departe, va marșa probabil pe un acord de recunoaștere a vinovăției, cu care va risca maxim un an sau doi cu suspendare. Probabil că în următoarea lună de zile, în cursul anchetei, se va ajunge la un asemenea acord”, spune pentru Playsport o sursă judiciară, apropiată investigațiilor. 

În 2013, Pițurcă a mai fost condamnat o dată la închisoare de un an cu suspendare, în ”dosarul Valiza”, pentru mărturie mincinoasă. El a semnat atunci ca martor că suma de 1,7 milioane de euro, traficată de Gigi Becali și Tea Sponte înaintea partidei U Cluj – CFR, ar fi fost destinată cumpărării unui teren, versiune prezentată de finanțatorul din Pipera. 

Acea pedeapsă nu mai poate fi luată acum în considerare. Ea se activa doar dacă Pițurcă ar mai fi comis o altă infracțiune în decurs de 5 ani. A trecut însă aproape un deceniu de la sentința respectivă, așa că actualul dosar al lui Pițurcă va fi judecat fără nicio conexiune cu speța din 2013.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img