spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăFapt DiversA fost sfințit Infokioscul Ministerului Muncii din Reggio Calabria

A fost sfințit Infokioscul Ministerului Muncii din Reggio Calabria

-

Binecuvântează, Doamne, infokioscul acesta, acum şi-n vecii vecilor, Amin. Nu ştim cum sună predica „de manual” în cazul sfinţirii de aparate, dar ştim că părintele Costică Prisăcariu, parohul bisericii româneşti din Reggio Calabria, a sfinţit aparatul plătit cu bani grei europeni, instalat de Ministerul Muncii din România la sediul provinciei Reggio Calabria sâmbătă 14 noiembrie, scrie Gazeta Românească din Italia.

- Reclama -

Părintele Costică Prisăcariu a declarat: „Am fost invitat la ceremonia de inaugurarea a infokiosk-ului şi m-am bucurat foarte mult de această iniţiativă. Românii din Calabria sunt, după opinia mea cei mai lipsiţi de contactul cu autorităţile române de la consulate sau ambasadă. Un asemenea infokiosk le vine în ajutor. Pot să acceseze informaţii cu privire la legislaţia românească sau italiană, să afle despre procedurile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a obţine diferite documente sau alte drepturi pe care le au.”

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...