spot_img
27.4 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăJustitieA avut Ghenosu o cârtiță la vârful Poliției?

A avut Ghenosu o cârtiță la vârful Poliției?

-

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susţine, referitor la dispariţia liderului clanului Ghenosu, că este foarte grav dacă au existat scurgeri de informaţii din anchetă. IGPR a demarat o anchetă internă.

- Reclama -

„Ministrul de Interne nu face anchete, sunt verificări în derulare, le face Poliţia Română cât şi DIICOT, în momentul în care se vor finaliza noi vom face cunoscute concluziile în urma acestor verificări. Asta este clar, dacă au existat scurgeri de informaţii, spun şi acum, este foarte grav, şi răspunderea nu poate fi decât una singură, penală. Tot ce pot eu sa va asigur este că nu există toleranţă pentru genul acesta de derapaj. E o verificare în derulare şi aştept să se finalizeze această verificare”, a declarat Carmen Dan la Digi24.

În urma operaţiunii demarată, miercuri, de DIICOT şi Poliţia Română, procurorii au dispus 102 măsuri preventive, 80 de persoane fiind reţinute. În cazul liderului clanului Ghenosu şi a altei persoane procurorii au cerut arestarea în lipsă. Florin Pârjol, liderul clanului Ghenosu, nu a fost găsit la domiciliu în urma percheziţiilor desfăşurate miercuri.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...