8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăDezvaluiriA ASCUNS ÎN CV: Noul ministru al Agriculturii a fost ofițer Doi...

A ASCUNS ÎN CV: Noul ministru al Agriculturii a fost ofițer Doi și un Sfert

-

Noul ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu a fost ofițer Doi și un Sfert, dezvăluie PressOne.

Informația, care nu figurează în CV-ul oficial al lui Adrian Chesnoiu, a fost confirmată pentru PressOne, cu o oră înainte de ceremonia depunerii jurământului la Cotroceni, chiar de Adrian Chesnoiu.

Întrebați-i pe dumnealor, nu știu ce știu dânșii”, a răspuns Chesnoiu când a fost întrebat dacă actualii colegi din PSD, care l-au propus pentru funcția de ministru, știu că a lucrat în serviciul de informații al Ministerului de Interne.

„Doi ș’un sfert” este actuala Direcție Generală de Protecție Internă.

Chesnoiu, care din 2020 este și deputat PSD în Parlamentul României, scrie în CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaților că între august 2005, anul în care a absolvit Academia de Poliție, și august 2011 a fost ofițer specialist în investigarea fraudelor, afaceri europene și anticorupţie în Ministerul de Interne. Chesnoiu nu precizează, în CV, serviciul sau direcția din MAI în care a lucrat ca ofițer.

Chesnoiu este susținut de PSD Olt și secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]