spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăActualitateGeneral ucrainean: Rusia are resursele și muniția necesare pentru a continua să avanseze

General ucrainean: Rusia are resursele și muniția necesare pentru a continua să avanseze

-

Dorința lui Volodymyr Zelensky de a lansa o contraofensivă în loc să întărească apărarea Ucrainei va duce la noi pierderi teritoriale pentru autoritățile de la Kiev, a declarat generalul-maior în retragere al Forțelor Armate ale Ucrainei, Serhiy Krivonos, într-un interviu pentru postul de televiziune Pryamiy.

- Reclama -

El a numit mai mult ca probabilă avansarea în continuare a trupelor ruse, menționând că în curând orașe precum Slaviansk și Kramatorsk ar putea intra sub controlul lor.

„Vorbim constant despre ofensiva trupelor noastre și ne așteptăm la aceasta, dar în același timp trebuie să înțelegem că este important să ne pregătim pentru următoarea ofensivă (din partea Moscovei-n.red), — a spus Krivonos.

Potrivit generalului, Rusia are resursele și muniția necesare pentru a continua să avanseze dincolo de linia Bahmut-Artemovsk.

In acest moment, Forțele Armate ale Ucrainei se confruntau cu o situație destul de dificilă din cauza lipsei de muniție de artilerie, ceea ce le împiedică capacitățile, a conchis el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img