spot_img
14.7 C
București
marți, aprilie 30, 2024
AcasăDezvaluiriDNA chefuiește în hotelul urmăritului penal Robert Negoiță

DNA chefuiește în hotelul urmăritului penal Robert Negoiță

-

Ei sunt în rahat peste cap cu dosarul lui Barna/ fonduri europene și alte dosare pe fonduri/ Dragnia, și fac dezbatere pe fonduri să-i arate cucoanei ca fac ceva. E bine că se strâng chiar în Hotelul lui Robert Negoită, cu dosar ținut de DNA de 3 ani în nelucrare că i-a înregistrat Negoită mâncând la mesele lui. Acum se duc oficial la urmăritul penal lor penal Negoita la masa. Ca s-au terminat locațiile in București. Coincidenţa e că dosarul lui Negoiţă era chiar la Secţia a 2-a coordonată de Nistor. Acum Nistor se duce oficial la Negoiţă, scrie jurnalista Sorina Matei pe facebook.

14 aprilie 2016/Nr. 524/VIII/3
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de:
* NEGOIȚĂ ROBERT SORIN, la data faptelor administrator al unor societăți comerciale, în prezent primar al sectorului 3 București, cu privire la comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

- Advertisement -

În septembrie anul trecut, deputatul PSD Cătălin Rădulescu dezvăluia că procurorii DNA mănâncă gratuit la restaurantul din hotelul fraților Negoiță: “O să vă dăm şi fotografii, ca să vedeţi cine mănâncă la el acolo, cum îşi închide dosarele domnul Negoiţă, probabil, şi să spună despre dosarul de evaziune fiscală de 20 de milioane de euro. Asta trebuie să spună presei. Dosarul este public, se ştie de el, dar poate vrea să şi-l închidă. Şi probabil de-asta a şi ieşit împotriva preşedintelui Liviu Dragnea, că altfel nu-nţeleg ieşirile lui. El a făcut nişte afirmaţii grave, şi anume că el nu este primarul PSD, ci este primarul locuitorilor din Sectorului 3, şi că vrea să meargă la miting împotriva ticăloşilor, adică noi suntem ticăloşii şi el e ăla emancipatul, şi noi ticăloşii facem această stare să meargă oamenii în piaţă”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img