spot_img
31.8 C
București
miercuri, iunie 26, 2024
AcasăDezvaluiriSCANDAL ÎN PNL: Rareș Bogdan îi acuză pe apropiații lui Ludovic Orban

SCANDAL ÎN PNL: Rareș Bogdan îi acuză pe apropiații lui Ludovic Orban

-

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan spune că zvonurile potrivit cărora s-a certat cu preşedintele Klaus Iohannis vin din zona unor oameni apropiaţi de liderul PNL Ludovic Orban, iar în perioada următoare îi va demasca, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Când mă întâlnesc prima dată cu dânsul, ca să anulez orice speculaţie, o să îi spun, deşi îmi e jenă, îi spun: <<dl. preşedinte, faceţi o poză cu mine să se liniştească toată lumea că nu sunt certat cu dumneavoastră>>. Nu m-am certat cu dânsul, mă înţeleg foarte bine, iar aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influenţă pe lângă un lider de partid. dar o să îi demasc în curând pentru că şi-au luat nasul la purtare”, a spus Rareş Bogdan, la România Tv.

- Advertisement -

Întrebat dacă acel lider de partid este Ludovic Orban , Rareş Bogdan a răspuns. „da, dar nu mai zic mai multe”.

„Ne pregătim de campanie şi nu am de gând să mă cert nici cu preşedintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care îşi bagă limba în urechea unora sau a altora”, a completat europarlamentarul PNL.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img