spot_img
21.8 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
AcasăAnalizeCocktail periculos de droguri în criminalul din Făget

Cocktail periculos de droguri în criminalul din Făget

-

Criminalul din Făget ar fi consumat un cocktail periculos, înainte de atacurile în urma cărora un om a murit şi cinci au fost răniţi. Testul rapid ar fi ieşit pozitiv la cocaină, amfetamină şi marijuana, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

- Reclama -

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea prezentei drogurilor, a reieşit ca Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de stupefiante: cocaina, amfetamina şi marijuana.

- Advertisement -

Apropiaţii lui Ionel Boldea spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar şi că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri şi alte violenţe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

- Advertisement -

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri şi alte violenţe.

Conform surselor judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din oraşul Făget. Cei doi erau părinţii fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relaţia, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia este în comă.

Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona oraşului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite, a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img