spot_img
15.2 C
București
sâmbătă, septembrie 21, 2024
AcasăEconomieCe se întâmplă cu autostrada Unirii? Anunțul ministrului Transporturilor

Ce se întâmplă cu autostrada Unirii? Anunțul ministrului Transporturilor

-

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat asigurări, sâmbătă, la Iaşi, că în aproximativ trei săptămâni va fi refăcut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leagă estul de vestul ţării, oficialul prezentând etapele construirii acesteia.

- Reclama -

„15 mai – cele două tronsoane Târgu Mureş-Ditrău-Târgu Neamţ pentru desemnarea câştigătorilor pentru reviziurea studiului de fezabiltiate. 15 mai – domnul Ghizdeanu (Ion Ghizdeanu, preşedintele Directiei Generale de Analize şi Prognoze Globale, Finaciare – n.r.) şi-a luat angajamentul să lanseze procedura pentru tronsonul Tg Neamţ-Iaşi. Iar până pe 30 iunie lansăm proiectare şi execuţie pentru tronsonul de autostradă Iaşi-Ungheni, inclusiv podul peste Prut”, a anunţat Răzvan Cuc, în discursul susţinut la conferinţa PSD Iaşi.

- Advertisement -

Cuc a susţinut că fostul premier Dacian Cioloş nu a respectat niciun program de dezvoltare al infrastructurii.

„Principalul atribut pe care ştiu că l-a avut domnul Cioloş în timpul mandatului său pe partea de transport: cum să înstrăinăm cât mai multe companii de stat. (…) În schimb, PSD a elaborat cel mai amplu şi complex program de guvernare mulţumită lui Liviu Dragnea mai ales pe componenta de transport în centrul căreia se află şi autostrada A8”, a declarat ministrul Cuc.

- Advertisement -

Ministrul Răzvan Cuc se află la Iaşi pentru a lua parte la conferinţa pentru alegerea liderului filialei judeţene a PSD. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img