spot_img
18 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
AcasăUncategorizedCele mai cautate locuri de munca in strainatate

Cele mai cautate locuri de munca in strainatate

-

 

- Reclama -

Fie că ești în căutarea unei excursii, fie că dorești să călătorești în interes de servici, serviciile cele mai ieftine sunt de regulă transportul cu autocarul sau microbuzul. Cele mai căutate destinații de către români sunt Anglia și Germania. Majoritatea alegând cele două destinații pentru a lucra și mai puțin pentru a călătorii (excursie).

- Advertisement -

Transport persoane Romania Germania

Un serviciu de transport persoane Romania Germania costă aproximativ 100 – 120 euro, plecări zilnice din toată țara. Conform statisticilor, în anul 2014-2015, cei mai mulți români au ales ca destinație în Germania următoarele orașe: Muchen, Dortmund, Baden-Baden și Berlin.

Transport persoane Romania Anglia

Un serviciu de transport persoane Romania Anglia costă aproximativ 100 – 120 lire, plecări zilnice în toată țara, iar conform statisticilor, în anul 2014-2015, cei mai mulți români au vizitat Londra, Manchester, Ipswich, Luton și Liverpol. Voi ce servicii de transport folosiți? În general, cele mai căutate sunt cele de transport persoane cu microbuz sau autocar / autobuz. Servicii ieftine, iar în zilele noastre majoritatea automobilelor vin cu aer condiționat și un nivel de confort decent.

- Advertisement -

Anual, peste 1 milion de persoane calatoresc in strainate pentru un loc de munca, cele mai cautate locuri de munca fiind cele in agricultura si constructii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img