spot_img
8.7 C
București
miercuri, octombrie 23, 2024
AcasăAnalizeCiucă îi cere Elenei Lasconi să se retragă din cursa prezidenţială

Ciucă îi cere Elenei Lasconi să se retragă din cursa prezidenţială

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, candidat la Preşedinţie, a făcut marţi un apel către contracandidata sa, Elena Lasconi (USR), să se retragă din cursa prezidenţială şi să susţină cu adevărat un proiect de dreapta.

- Reclama -

„Noi am intrat la guvernare cu PSD pentru că USR nu a făcut nimic altceva decât a depus o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. (…) Şi-a schimbat leadership-ul. Ştiţi foarte bine că respect tot ceea ce înseamnă partea aceasta de contracandidaţi, când este vorba de o doamnă contracandidat cu atât mai mult. Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica şi politică şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%. Motiv pentru care fac apel public la dumneaei să înţeleagă să se retragă şi să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”, a spus Nicolae Ciucă, la România Tv.

- Advertisement -

Întrebat dacă Elena Lasconi ar trebui să-şi retragă candidatura la Preşedinţie, Ciucă a răspuns: „De ce nu?”

El a adăugat că „dânsa trebuie să înţeleagă încă o dată care este valoarea numerică a cifrelor”.

- Advertisement -

„Eu am discutat cu dumneaei, nu este niciun fel de secret. Sunt convins că votanţii USR înţeleg ce spun acum şi sunt în măsură să facă o diferenţă între ceea ce înseamnă valoarea fiecăruia dintre noi şi modul în care fiecare dintre noi putem să compatibilizăm cu ceea ce înseamnă funcţia de preşedinte al României”, a arătat Nicolae Ciucă.

Ciucă a mai spus că PNL este „un nou liant” care încearcă să unească dreapta.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img