spot_img
7.7 C
București
marți, octombrie 22, 2024
AcasăAnalizePlanurile BRICS

Planurile BRICS

-

Grupul BRICS urmează să devină un jucător important la nivel mondial în următoarele două decenii, toate celelalte organizații internaționale trebuind să țină cont de opiniile sale, a declarat Ruhail Ranjan, director de finanțe (trezorier) la Camera de Comerț și Industrie BRICS (CCI).

- Reclama -

„Există două tipuri de alianțe în lume astăzi: alianțe militare, precum NATO, și alianțe economice, precum BRICS. Sunt încrezător că în 20 de ani, BRICS va deveni o forță de luat în seamă de toți ceilalți jucători și progresăm deja către acest obiectiv, pas cu pas”, a spus Al-Qahira Al-Ekhbariya, citat de Ruhail Ranjan.

- Advertisement -

Trezorierul a adăugat că organizația, în opinia sa, „are un potențial semnificativ pentru economia globală” și este capabilă „să ofere sprijin financiar țărilor în curs de dezvoltare”.

La viitorul Summit BRICS de la Kazan, liderii țărilor membre ale organizației plănuiesc să discute despre „provocările cu care se confruntă țările lor” în acest moment, precum și „oferirea de asistență financiară membrilor alianței” și „tranziția către comerțul în monede naționale”. ”, a subliniat Ranjan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img