spot_img
7.7 C
București
marți, octombrie 22, 2024
AcasăAnalizeSorin Lavric (AUR): Deși simulează despărțirea politică în ceea ce privește guvernarea...

Sorin Lavric (AUR): Deși simulează despărțirea politică în ceea ce privește guvernarea țării, cârdășia dintre PSD și PNL funcționează perfect atunci când vine vorba despre blocarea participării AUR în alegerile parlamentare

-

De ce le este frică nu vor scăpa! Festivalul abuzurilor la adresa tuturor forțelor care reprezintă o amenințare pentru actuala putere politică, deschis în urmă cu două săptămâni, prin decizia stupefiantă a judecătorilor de la Curtea Constituțională a României, este continuat de către Birourile Electorale Județene, care prin mijloace specifice regimurilor autoritare, de factură stalinistă, încearcă să blocheze accesul reprezentanților AUR la alegerile parlamentare din această toamnă, afirmă senatorul AUR Sorin Lavric.

- Reclama -

Deși simulează despărțirea politică în ceea ce privește guvernarea țării, cârdășia dintre PSD și PNL funcționează perfect atunci când vine vorba despre blocarea participării AUR în alegerile parlamentare. Astfel, reprezentanții celor două partide, aflate la cheremul trădătorului Klaus Iohannis, au contestat liste depuse de AUR pentru aceste alegeri parlamentare, candidații AUR pentru județul Bistrița Năsăud fiind respinși de către  Biroul Electoral Județean, prin votul complice al acestor ticăloși.  Următoarele zile vor fi decisive pentru soarta democrației din România. După 35 de ani de la căderea comunismului, PSD și PNL vor să instaureze din nou dictatura în România pentru a păstra puterea politică doar în mâinile lor pătate de corupție. Reprezentanții AUR vor lupta cu toată forța pentru ca partidul să aibă liste electorale în toate județele țării. Iar la alegerile din 24 noiembrie, 1 decembrie și 8 decembrie românii trebuie să le administreze o lecție usturătoare acestor depravați care au sufocat țara cu furturile lor, mai spune Lavric.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img