spot_img
6.3 C
București
vineri, octombrie 18, 2024
AcasăAnalizeFlorin Roman (PSD): Marcel Ciolacu e atât de îmbătat şi obsedat de...

Florin Roman (PSD): Marcel Ciolacu e atât de îmbătat şi obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relaţia cu Simion şi AUR

-

Deputatul PNL Florin Roman afirmă, joi, că Marcel Ciolacu e atât de îmbătat şi obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relaţia cu Simion şi AUR şi acum nu ştie cum să mai justifice public refuzul lui Nicolae Ciucă şi al PNL de a mai comunica politic cu el.

- Reclama -

”Marcel Ciolacu e atât de îmbătat şi obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relaţia cu Simion şi AUR. Acum nu ştie cum să mai justifice public refuzul lui Nicolae Ciucă şi al PNL de a mai comunica politic cu el şi cu PSD. Preşedintele Nicolae Ciucă a întrerupt orice dialog politic cu Marcel Ciolacu după ce acesta a ajuns captiv scenariului PSD-AUR imaginat de Viorel Hrebenciuc, scenariu în care Marcel Ciolacu se visează preşedinte cu ajutorul lui Simion, iar PSD şi AUR visează o majoritate împreună în Parlament”, a scris Roman într-o postare.

- Advertisement -

”Marcel Ciolacu se visează Lukaşenko de România cu ajutorul lui Simion şi al AUR. PNL nu poate accepta astfel de scenarii gândite în aceleaşi laboratoare care voiau să servească România pe tavă unor Năstase, Ponta sau Dragnea. PNL e singurul partid care are forţa necesară de a coagula energiile dreptei şi de a opri PSD-ul şi pe Ciolacu din încercarea de a întoarce România la epoca Iliescu-Năstase-Vadim”, subliniază Roman în mesaj.

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a răspuns ironic, joi, la afirmaţiile preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, potrivit cărora acesta nu va mai participa la nicio şedinţă a coaliţiei. ”În momentul acesta se comunică prin secretarii generali sau putem prin telepatie”, a spus Ciolacu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img