spot_img
15.4 C
București
miercuri, octombrie 16, 2024
AcasăAnalizeHopa Mitică și „Kalinka Malinka"

Hopa Mitică și „Kalinka Malinka”

-

Președintele PSD si viitor președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a reacționat la decizia fostului liberal Romeo Dunca de a părăsi corabia care se scufundă și de a opta între un loc pe listele AUR sau ale partidului Forța Dreptei:

- Reclama -

„Hopa Mitică îl pui în cap şi se ridică. Cade-n fund și se ridică. Nu se sparge, nu se strică. Ăsta e Hopa Mitică”. Sau cum se comportă unicul şi inegalabilul, infailibilul şi invincibilul, apărătorul democraţiei şi al planetei, geniul pustiu şi oximoronul politic Romeo Dunca“ a afirmat Silviu Hurduzeu pe pagina sa de socializare.

- Advertisement -

„Odată cu trecerea de la PNL la Forţa Dreptei, Hopa Mitică al nostru îşi atinge potenţialul: devine un traseist politic notoriu. Asta după ce, în stilul caracteristic, a încercat şi un mic şantaj. I-a mers cu cei de la Caraş, care îl puseseră primul pe lista la Senat, dar nu i-a mers şi cu Nicu Ciucă, pe care, până mai ieri, îl „pupa” de zor şi pe care, de astăzi începând, sigur o să-l înjure cu sârg ca să-şi arate dragostea pentru Ludovic Orban.Caraghioslâcul a atins apoteoza în faptul că, timp de o noapte, Dunca a fost AURist. Mai mult, acelaşi personaj recunoaşte vesel că, în turul II al prezidenţialelor, el îl va vota pe George Simion şi îşi face un titlu de glorie din susţinerea unui candidat pro-rus. Pe fundal, în camera de rezonanţă a gândurilor lui Hopa Mitică, se aude dată în blană „Kalinka Malinka”.

Culmea este că, în această telenovelă sud-americană, personajul nostru demn de „Toamna patriarhului” recunoaşte cu dezinvoltură că face aceste valuri pentru că vrea neapărat să fie parlamentar după ce a fost învins clar la alegerile locale din 9 iunie. Aşa cum s-a comportat permanent de când este în politică, îşi vede doar interesul său. Eu nu ştiu cum de îl acceptă oamenii lui Orban şi ai lui Tomac având în vedere că Hopa Mitică mărturiseşte sincer că îl interesează doar postura de parlamentar. Îmi reamintesc că, în anul 2020, prin judeţul Caraş-Severin, doi liberali de seamă (Nelu Popa şi Marcel Vela) garantau pentru Hopa Mitică. Corect şi normal ar fi ca Vela şi Popa să-şi asume astăzi, în mod deschis, în faţa tuturor cărăşenilor că au greşit şi s-au lăsat înşelaţi de un personaj cameleonic cu care judeţul nostru a pierdut patru ani. Ditirambele unui Hopa Mitică uşor descentrat, care scuipă cu voioşie acolo unde a pupat şi pupă unde a scuipat, dovedesc că locuitorii judeţului Caraș-Severin au procedat foarte bine la vot pe 9 iunie. De ei depinde ca, odată pentru totdeauna, pe 1 Decembrie, acest element perturbator să fie extirpat de pe scena politică din judeţul nostru. Având în vedere stricăciunile din PNL, AUR şi Forţa Dreptei pe care Hopa Mitică le-a produs, oamenii se pot convinge că există o singură formaţiune politică serioasă şi echilibrată, care ştie ce are de făcut în Caraş-Severin şi ea se numeşte Partidul Social Democrat. Şi sunt convins că acest lucru se va vedea la vot pe 24 noiembrie, 1 Decembrie şi 8 decembrie“ a mai adăugat președintele ales al Consiliului Județean Caraș-Severin social democratul Silviu Hurduzeu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img