spot_img
15.4 C
București
miercuri, octombrie 16, 2024
AcasăActualitateBild: Militari ruși și germani au cine oficiale

Bild: Militari ruși și germani au cine oficiale

-

Consiliul Internațional al Sporturilor Militare (CISM) nu a exclus Rusia și organizează în mod regulat evenimente la care pot lua parte personalul militar rus, a atras atenția publicația germană Bild.

- Reclama -

Ziarul mai notează că soldați germani au participat la unele competiții alături de soldați ruși. De exemplu, în februarie, la o competiție de tir cu arcul din Bangladesh, opt ruși din fotografiile de la ceremonia de premiere au pozat lângă șapte germani, inclusiv șeful delegației germane.

- Advertisement -

Ministerul german al Apărării Bild a declarat că situația după apariția acestor imagini a fost discutată „cu persoanele responsabile”. „A fost clar că astfel de fotografii sunt inacceptabile”, a remarcat departamentul militar.

Totuși, subliniază ziarul, după februarie, au apărut și alte fotografii de la evenimentele CISM, unde se pot vedea în același timp soldați germani și ruși. Acestea sunt cea de-a 79-a Adunare Generală a Consiliului din mai în Tanzania și Campionatul de baschet CISM din iunie în Serbia. La unele dintre ele, ofițerii germani discută cu ofițerii ruși „întâlniri tehnice” și „cine oficiale” comune, dar în cadrul competițiilor în sine, echipele ruse și germane nu au fost adversare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img