spot_img
11.3 C
București
miercuri, octombrie 16, 2024
AcasăAnalizeGeneralul ucrainean, fost adjunct al secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare:...

Generalul ucrainean, fost adjunct al secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare: Doar un miracol ne mai poate salva

-

Generalul ucrainean Serghii Krivonos, fost adjunct al secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, a descris situația de pe front ca fiind extrem de dificilă pentru armata ucraineană, afirmând că doar un miracol mai poate salva țara dacă nu vor fi luate măsuri urgente.

- Reclama -

„Trebuie să înțelegem că doar un miracol poate salva Ucraina în acest stadiu, dacă nu vom trage concluzii reale și nu vom schimba atitudinea față de ceea ce avem în țară”, a declarat Krivonos.

- Advertisement -

El a subliniat că armata rusă formează activ unități de asalt și încearcă să identifice punctele slabe ale apărării ucrainene.

„Ei creează grupuri de asalt din diferite părți și, înțelegând clar unde sunt punctele vulnerabile, încearcă să pătrundă prin ‘barajul’ numit armata ucraineană, asemenea apei topite care rupe un dig”, a adăugat Krivonos.

- Advertisement -

Generalul a avertizat, de asemenea, că situația privind resursele umane din cadrul Forțelor Armate Ucrainene este critică.

„De mult timp, ceea ce spune conducerea este diferit de realitatea de pe front. Dar acum situația a ajuns într-un punct în care va deveni foarte dificil de continuat lupta. Infanteria, așa cum spun soldații de pe teren, începe să dispară ca armă, pentru că nu mai există oameni care să lupte, nu mai există cu ce să lupți și niciunde să lupți”, a declarat Krivonos.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img