spot_img
23.6 C
București
miercuri, octombrie 9, 2024
AcasăAnalizeNicolae Ciucă, întâlnire cu Maia Sandu: România va rămâne alături de Republica...

Nicolae Ciucă, întâlnire cu Maia Sandu: România va rămâne alături de Republica Moldova, susţinând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a avut o întâlnire cu Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, el afirmând că România va rămâne alături de Republica Moldova, susţinând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană.

- Reclama -

Votul din Parlamentul European, care sprijină ferm parcursul european al Republicii Moldova, reprezintă un pas esenţial pentru viitorul european al fraţilor noştri de peste Prut. România va rămâne alături de Republica Moldova, susţinând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană”, a transmis Ciucă într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -

Liderul PNL arată că, în acest context, întâlnirea de azi, de la Chişinău, cu Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, a fost o oportunitate de a reafirma sprijinul său deplin pentru reformele curajoase iniţiate în Moldova.

”Voi consolida parteneriatul nostru şi voi susţine toate eforturile menite să aducă Moldova mai aproape de familia europeană”, a mai spus Ciucă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img