spot_img
22.7 C
București
marți, octombrie 8, 2024
AcasăAnalizePutin cu președintele Iranului

Putin cu președintele Iranului

-

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va întreprinde, vineri, 11 octombrie, o vizită de lucru în Turkmenistan, unde, printre altele, va purta convorbiri cu omologul său iranian, Masoud Pezeshkian, a anunțat asistentul liderului de la Kremlin, Iuri Ușakov, relatează Smotrim.ru.

- Reclama -

Oficialul rus a precizat că, în cadrul vizitei la Așhabad, Putin va participa la forumul „Relația reciprocă dintre vremuri și civilizații – baza păcii și dezvoltării”. După cum a menționat Ușakov, la eveniment au fost invitați inclusiv președinții Kazahstanului, Kîrgîzstanului, Mongoliei, Tadjikistanului și Uzbekistanului.

- Advertisement -

În plus, potrivit reprezentantului Kremlinului, liderul rus se va întâlni și cu președintele Iranului. La Moscova „a fost convenită deja” o astfel de întrevedere. „Întâlnirea are o mare însemnătate atât pentru că vor fi dezbătute chestiuni bilaterae, cât și pentru că va fi analizată, desigur, situația din Orientului Mijlociu, puternic agravată”, a menționat Ușakov, adăugând că nu sunt excluse nici alte contacte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img