spot_img
14.1 C
București
luni, octombrie 7, 2024
AcasăAnalizeNordis Group contestă decizia judecătorilor de a admite cererea de insolvență a...

Nordis Group contestă decizia judecătorilor de a admite cererea de insolvență a uneia dintre companiile grupului: Cel mai important pas, respectiv deschiderea Hotelului Nordis Mamaia, a fost îndeplinit conform planului, în 2023. Nordis Mamaia 5* este rezultatul unei investiții semnificative de 100 de milioane de euro, un concept prin care Nordis Group dorește să dezvolte turismul de lux în România, contribuind la poziționarea României ca destinație turistică de top în regiune

-

Reprezentanții Nordis Group contestă decizia judecătorilor care au admis cererea de insolvență pentru una dintre firmele administrate în cadrul grupului, în condițiile în care consideră ca mare parte dintre solicitanți nu au dobândit calitatea de creditor îndreptățit să participe la procedura de solicitare a intrării în insolvență și doresc să continue planul pe care îl au pentru toate proiectele din portofoliu.

- Reclama -

Mesajul companiei

- Advertisement -

„Pe data de 7 octombrie 2024, Tribunalul București a acceptat solicitarea de intrare a insolvență a uneia dintre firmele Nordis Group, la insistențele unei entități juridice al cărui obiectiv este recuperarea investițiilor realizate în proprietățile din portofoliul Nordis.

Situația livrărilor de apartamente la Nordis Mamaia

- Advertisement -

Semnările contractelor de vânzare au început încă din iulie 2022 și până la acest moment au fost semnate peste 600 de contracte de vânzare, iar predările apartamentelor au continuat în decursul anului 2024.

Poziția Nordis Group

Reprezentanții companiei apreciază nedreaptă includerea la masă credală a solicitanților care nu au dobândit calitatea de creditor îndreptățit și consideră că decizia este o măsură de a pune presiune asupra companiei, în condițiile în care activitatea Nordis Group denotă perseverență, muncă asiduă, dar și rezultate și evoluție în atingerea obiectivelor propuse. Printre acestea, cel mai important pas, respectiv deschiderea Hotelului Nordis Mamaia, a fost îndeplinit conform planului, în anul 2023. Hotelul a fost deschis în regim de soft opening timp de câteva luni iar din luna aprilie, au început rezervările pentru servicii de cazare contra cost, atât pe platforma proprie nordishotel.ro, cât și prin intermediul platformelor partenere. Hotelul Nordis Mamaia 5***** este rezultatul unei investiții semnificative de 100 de milioane de euro, un concept prin care Nordis Group dorește să dezvolte turismul de lux în România, contribuind la poziționarea României ca destinație turistică de top în regiune. Intrarea în insolvență a uneia dintre firmele grupului nu înseamnă decât o perioadă de reorganizare și mai multă ambiție de restabilizare și creștere.

Proiectul Nordis Mamaia este unul cu potențial ridicat și are capacitatea să depășească un moment dificil. Decizia Nordis Group Nordis Group contestă hotărârea judecătorilor și începe demersul pentru anularea deciziei de insolvență pentru una dintre companiile sale. De asemenea, Nordis Group își continuă activitatea cu toate companiile pe care le deține și își propune să redreseze situația în cel mai scurt timp.

Activitatea Nordis Group și viziunea companiei

Nordis Group a împlint 15 ani de activitate în 2023, an de referință pentru companie, ce a marcat deschiderea primului hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele, dezvoltat într-una dintre cele mai populare stațiuni din România. 

Nordis Group operează Hotelul Nordis Mamaia, cât și toate facilitățile incluse în cadrul celui mai mare ansamblu hotelier și rezidențial. Această politică implică o viziune pe termen lung a companiei și un angajament de business. Valoarea asset-urilor Nordis Group Nordis Group totalizează pentru proiectele din portofoliu o valoare de piață de peste 250 milioane de Euro și deține în prezent active si creante de recuperat conform inregistrarilor contabile care depășesc suma de 90 de milioane de Euro. Compania are în prezent un total de peste 125.000 mp construiți și 4 proiecte în lucru: ansamblurile hoteliere și rezidențiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia și Nordis Brașov”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img