spot_img
16.6 C
București
luni, octombrie 7, 2024
AcasăAnalizeFost judecător CCR: Această decizie este nu numai greşită dar şi cu...

Fost judecător CCR: Această decizie este nu numai greşită dar şi cu consecinţe ireparabile, pentru că practic Curtea, prin această decizie, a şters din Constituţie dreptul la opinie

-

Fostul judecător CCR Petre Lăzăroiu a declarat, luni, despre respingerea candidaturii Dianei Şoşoacă la prezidenţiale, că această decizie este nu numai greşită dar şi cu consecinţe ireparabile, pentru că practic CCR a şters din Constituţie, prin această decizie, dreptul la opinie.

- Reclama -

”Această decizie este o decizie nu numai greşită dar şi cu consecinţe ireparabile, pentru că practic Curtea, prin această decizie, a şters din Constituţie dreptul la opinie”, a spus fostul judecător în emisiunea România Politică de la Prima News.

- Advertisement -

”Nici măcar nu există posibilitatea, odată ce ai participat la şedinţă, eşti obligat să semnezi decizia, nu ai altă soluţie. Este o abatere disciplinară destul de gravă, Judecătorul (..) are posibilitatea să facă opinie separată sau concurentă. Nu poţi să spui, din motiv ce ai participat, să spui că nu ai participat. Votul trebuie să fie clar, da sau ba, abţinerea nu e posibilă”, a completat Lăzăroiu.

Curtea Constituţională a respins contestaţia Dianei Şoşoacă faţă de neînregistrarea candidaturii sale la Preşedinţie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img