spot_img
17.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
AcasăAnalizeViktor Orbán: Italienii şi ungurii nu îşi vor ceda niciodată ţara străinilor!

Viktor Orbán: Italienii şi ungurii nu îşi vor ceda niciodată ţara străinilor!

-

Italienii şi ungurii sunt două popoare luptătoare pentru libertate care nu se vor preda niciodată, nu vor renunţa niciodată la libertatea lor şi nu îşi vor ceda niciodată ţara străinilor – a declarat premierul Ungariei, Viktor Orbán, duminică, în Italia, la adunarea Ligii conduse de Matteo Salvini, care a avut loc pe câmpul din apropierea micului oraş Pontida, de lângă Bergamo.

- Reclama -

Premierul Ungariei – care a luat cuvântul în calitate de invitat de onoare, alături de alţi politicieni de dreapta din Europa – a amintit că, astăzi, în Ungaria, este Ziua naţională când sunt comemoraţi eroii Revoluţiei din 1848; în acea perioadă, italieni şi ungurii s-au ridicat şi au luptat cu arme împotriva stăpânirii străine.

- Advertisement -

Fără familii nu există viitor – a afirmat Viktor Orbán, menţionând şi faptul că Constituţia Ungariei stabileşte: „Căsătoria este între un bărbat şi o femeie”. Constituţia mai afirmă că tatăl este bărbat şi mama este femeie – şi, a subliniat, aşa va rămâne chiar dacă stânga internaţională „se răstoarnă cu susul în jos”.

De asemenea, a menţionat că, în Ungaria, criminalitatea a fost suprimată, iar infractorii au fost închişi. Ţara mea este cea mai sigură ţară din Europa – a declarat şeful Guvernului de la Budapesta.

- Advertisement -

Viktor Orbán a subliniat că Ungaria nu permite accesul migranţilor ilegali şi îşi apără graniţele. Traversarea ilegală a frontierei este considerată o infracţiune, „doar cei care primesc permisiunea pot intra”, iar acest lucru trebuie aşteptat în afara graniţelor. Numărul migranţilor din Ungaria este zero – a declarat premierul, adăugând că „noi nu ne vom ceda ţara”. Nu permitem să ne fie schimbată cultura, Ungaria este casa noastră şi vrem să ne simţim acasă în ea – a subliniat prim-ministrul.

Viktor Orbán a accentuat că, astăzi, stânga europeană şi birocraţii de la Bruxelles pedepsesc Ungaria, deoarece nu permite accesul migranţilor şi apără Europa. A amintit că Ungaria a fost amendată cu 200 de milioane de euro, plătind un milion de euro pe zi, pentru că nu a permis intrarea migranţilor. „Este o ruşine, aceasta este ruşinea Bruxelles-ului” – a declarat premierul. Acesta a adăugat că, dacă vor continua să ne pedepsească, vom transporta migranţii de la Budapesta la Bruxelles. „Dacă vor migranţi, îi vor primi” – a declarat şeful Guvernului de la Budapesta.

Adresându-se audienţei, premierul a subliniat că „Italia este o ţară puternică, mare şi bogată, dacă noi am reuşit şi voi veţi putea”. Să nu credeţi că este imposibil, este posibil, noi, ungurii, suntem dovada vie. Fiţi hotărâţi, curajoşi şi urmaţi lideri măreţi precum Matteo Salvini! – i-a îndemnat acesta pe participanţii la adunare.

Trebuie să ne unim – a subliniat premierul ungar. Ca prim pas, s-a format un guvern de dreapta în Italia, apoi Geert Wilders a câştigat în Olanda, Herbert Kickl în Austria şi Andrej Babis în alegerile pentru Senatul Cehiei, a amintit Viktor Orbán.

De asemenea, a fost creat Grupul European al Patrioţilor, care este deja al treilea grup ca mărime din Parlamentul European.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img