spot_img
27.6 C
București
sâmbătă, octombrie 5, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Am promis că nu voi lăsa niciun român în urmă! De...

Ciolacu: Am promis că nu voi lăsa niciun român în urmă! De aceea m-am întors astăzi în localităţile afectate de inundaţii din judeţul Galaţi

-

Premierul Marcel Ciolacu a revenit, sâmbătă, după depunerea candidaturii la alegerile prezidenţiale, în localităţile afectate de inundaţii, din judeţul Galaţi, el arătând că speră ca, în cel mai scurt timp, cele 4 poduri, 4 podeţe şi cei peste 20 km de drum, pentru care au fost alocate în regim de urgenţă 62 de milioane de lei să fie refăcute complet. Şeful Executivului a arătat că, până pe 1 noiembrie vor transmite la Bruxelles, evaluarea completă a tuturor pagubelor astfel încât cu banii primiţi de la Comisia Europeană, de aproximativ 1,5 miliarde de euro, să refacă integral infrastructura.

- Reclama -

”Am promis că nu voi lăsa niciun român în urmă! De aceea m-am întors astăzi în localităţile afectate de inundaţii din judeţul Galaţi, pentru a vedea ce s-a realizat până acum şi pentru a discuta cu oamenii. Felicit autorităţile locale pentru eforturile depuse! Graţie lor, speranţa a renăscut aici! Şi la Slobozia Conachi, şi la Pechea, şi la Cudalbi, şi la Costache Negri, şi la Valea Mărului şi în toate localităţile afectate!”, a scrie preşedintele PSD pe Facebook.

- Advertisement -

Premierul arată că se lucrează intens la refacerea infrastructurii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img