spot_img
21.1 C
București
sâmbătă, septembrie 21, 2024
AcasăAnalizeCiucă: În sud vestul țării oamenii nu sunt liberi

Ciucă: În sud vestul țării oamenii nu sunt liberi

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut femeilor liberale, în discursul ţinut sâmbătă seară, în faţa a peste 400 de membre ale PNL, să transmită discursul liberal mai ales în zona de sud-vest a ţării, unde, susţine el, ”oamenii nu sunt liberi”.

- Reclama -

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis femeilor liberale, în discursul ţinut, sâmbătă seară, la o reuniune a organizaţiei femeilor din PNL, că partidul nu are reprezentare în administraţia din regiunea de sud-vest a ţării, în acest context el spunând că liberalii trebuie să le arate celor din această regiune că ”administraţiile liberale aduc prosperitate şi libertate”. 

- Advertisement -

”Nu putem să avem prosperitate dacă nu avem libertate, iar libertatea dă prosperitate. Şi să ştiţi că nu greşesc cu nimic când asociez libertatea şi prosperitatea pentru că în sud-vest oamenii nu sunt liberi. În sud-vest oamenii nu sunt liberi şi când spun oamenii nu sunt liberi spun pentru că sunt dependenţi, sunt dependenţi de anumite mentalităţi, sunt dependenţi de anumite instituţii, sunt dependenţi de o serie întreagă de factori care nu le dau voie să gândească şi să vadă cu adevărat ce înseamnă liberalismul, ce înseamnă libertatea şi cum se construieşte prosperitatea. De aceea, trebuie să avem în continuare în abordarea noastră, în discursul nostru, setul nostru de valori liberale, despre care am vorbit şi pe care nu vreau să le reiau”, a afirmat Ciucă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img