spot_img
16.5 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeMihai Tudose, reacţie după ce PNL a criticat portofoliul primit de România:...

Mihai Tudose, reacţie după ce PNL a criticat portofoliul primit de România: Invidie? Ignoranţă?

-

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a avut, marţi, o reacţie după ce PNL au criticat portofoliul primit de România, el întrebându-se dacă este vorba de invidie, ignoranţă sau furia neputinţei. ”Şi de data aceasta dovedesc cât de comod le este în zona penibilului”, mai spune Tudose.

- Reclama -

”Invidie? Ignoranţă? Sau furia neputinţei. România a obţinut cea mai importantă poziţie în cadrul Comisiei Europene, un post de vicepreşedinte executiv care gestionează 235 miliarde euro şi are în portofoliu domenii importante pe plan european şi de mare impact pentru România!!! Cine este ,,supărat”? ,,Fratele” liberal Sigfried Mureşan care încearcă să arunce în derizoriu acest succes al României… Fiindcă nu este ,,al lor, al liberalilor”. Fiindcă este un succes al lui Marcel Ciolacu. Fiindcă este un succes al PSD… Fiindcă, ca de obicei, ei sunt o parte a problemei şi nu a soluţiei! Fiindcă nu au obţinut ei, ,,liberalii”, postul de comisar pentru care vizau portofoliul extinderii UE… portofoliu care nu prea are treabă deloc cu România ”, a scris europarlamentarul PSD pe Facebook.

- Advertisement -

Tudose continuă: ”Puteau să se bucure şi ei, ca români, de succesul României… Puteau şi ei să fie mândri că un român este vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene… Puteau să fie normali… Puteau… dar nu le iese!! Răutate? Invidie? Sau doar furia neputinţei?”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img