spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăDezvaluiriMilionar din contracte cu statul vrea un nou mandat de parlamentar

Milionar din contracte cu statul vrea un nou mandat de parlamentar

-

Alexandru Andrei, deputat PNL, fost deputat PSD, locotenent al fostului baron penal de Giurgiu, Nicolae Bădălău, respectiv milionar din contracte cu statul, va candida pentru al treilea mandat de parlamentar, de această dată din partea PNL, scrie Solid News.

- Reclama -

CE SUSȚINE SOLID NEWS:

- Advertisement -

Conform CV-ului său, Alexandru Andrei este licențiat în drept la Universitatea privată Hyperion, respectiv cititor mediu de limba engleză. Adică, și dacă ar citi, nu prea ar și înțelege ce citește. Se recomandă a fi o persoană organizată, responsabilă, adaptabilă la diverse situații, creativă și receptivă. Alexandre, ne-ai spart cu CV-ul ăsta, nu alta! Nici ca activitate parlamentară, Alexandru nu stă prea strălucit: printre altele, are 11 luări de cuvânt în 8 ani de activitate. Bine, activitate e mult spus. Dar ce să faci, de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere.

Conform ziuanews, Alexandru Andrei, ginerele unui fost șef al Poliției Locale Giurgiu, a fost membru TNL Giurgiu, pentru ca apoi să intre cu arme și bagaje în echipa PSD Giurgiu, condusă la acea vreme de fostul baron penal Nicolae Bădălău. Pentru asta, a fost premiat de către PSD, fiind numit de fostul premier Victor Ponta la conducerea Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). În 2016 a ajuns parlamentar de Giurgiu pe listele PSD, pentru ca în anul 2019 să se întoarcă la PNL, în 2020 ajungând din nou parlamentar, de data aceasta pe listele PNL. Deci PNL-PSD-PNL, ce să-i faci, prima dragoste nu se uită, nu-i așa, nea Alexandre?

- Advertisement -

Nu trebuie să vă pară rău de Alexandru Andrei, pentru că în acești ani în care a fost nevoit să tot schimbe partide, a realizat o avere frumușică. Din contracte cu statul, cum altfel. SC Euro Invest SRL firmă controlată de către Alexandru Andrei, a derulat doar în anul 2023, contracte cu Compania Națională de Investiții (626.032,02 lei fără TVA), cu Consiliul Județean Giurgiu (788.993,66 de lei fără TVA) și cu Primăria Comunei Frățești, județul Giurgiu (2.662.534,16 lei fără TVA). SC Euro Invest SRL este deținută de Daniela Gabriela Ciobănoiu și de Adeluța Mădălina Andrei, asociată cu 95% cotă parte, aceasta din urmă fiind soția deputatului. Aceasta, prin intermediul cabinetului de avocatură care îi poartă numele, a mai primit, anul trecut, contracte de asistență juridică de la Primăria Malu, Consiliul Județean Giurgiu, Primăria Roata de Jos și Primăria Bolintin Deal, în valoare totală de 64.000 de lei fără TVA. În total, valoarea afacerilor cu statul derulate prin intermediul soției deputatului liberal se ridică la 14.376.135,5 lei cu TVA inclusă (2.933.905,2 euro).

Alexandru Andrei mai deține și 6 terenuri, 8 apartamente și ceva bani în conturi, și mai vrea, fraților! Dar stați liniștiți, nu acesta este motivul pentru care face politică. Nu pentru contracte cu statul, ci din dragoste pentru țară, normal! Ei bine, acesta este candidatul pe care PNL-ul ni-l va propune pentru alegerile parlamentare. Sau, poate că până atunci se întoarce înapoi la PSD, mai știi?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img