spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăMehedințiPreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la deschiderea noului an...

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la deschiderea noului an școlar la Colegiul Național “Gheorghe Țițeica”

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat astăzi la deschiderea noului an școlar la Colegiul Național “Gheorghe Țițeica”, una dintre cele mai prestigioase și performante unități de învățământ din județul Mehedinți.

- Reclama -

“Îi felicit, deopotrivă pe elevi și dascăli, pentru faptul că această instituție contribuie, an de an, la formarea unor elevi de excepție, pregătiți pentru a face față provocărilor viitorului.

- Advertisement -

De asemenea, alături de primarul municipiului Drobeta Turnu Severin,Marius Screciu și secretarul de stat, Bogdan Simcea, am avut bucuria de a fi prezent la Școala Gimnazială Numărul 5 din Drobeta Turnu Severin, unde a fost inaugurată o nouă sală de sport pentru elevi, un proiect realizat cu sprijinul Primăriei Drobeta Turnu Severin. Această investiție este menită să ofere condiții moderne și facilități adecvate pentru activitățile sportive și pentru dezvoltarea armonioasă a elevilor.

Transmit tuturor elevilor și cadrelor didactice un an școlar plin de realizări și succes!

- Advertisement -

Mult succes în noul an școlar! ”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img