spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeReacţii pe pagina de Facebook al lui Ciucă după materialul Recorder care...

Reacţii pe pagina de Facebook al lui Ciucă după materialul Recorder care contesta implicarea militarilor români aflaţi sub conducerea acestuia în ”bătălia de la Nassiriya”

-

Mai multe reacţii ale unor persoane care afirmă că s-au aflat în Irak alături de Nicolae Ciucă, majoritatea elogioase, au fost postate pe pagina de Facebook a liderului PNL după apariţia, joi, a materialului Recorder în care doi generali italieni care au participat la luptele din Nassiriya, unde Nicolae Ciucă a condus batalionul „Scorpionii roşii”, susţin că militarii români nu au avut o implicare directă, ci au asigurat zona Suq al Shuyukh, din afara oraşului. În acelaşi material, un fost poliţist militar român acuză că Ciucă a refuzat să-i sprijine pe poliţiştii militari români prinşi într-o ambuscadă în Nassiriya. ”Felicitări şi mult succes”, ”Sunt mândru că am avut onoarea să lupt alături de dumneavoastră”, ”Confirm tot ce declară domnul general”, sunt câteva dintre reacţiile celor care comentează la videoclipul de promovare a cărţii lui Ciucă, postat tot joi pe pagina de Facebook a acestuia.

- Reclama -

Un videoclip de promovare a cărţii preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, intitulată ”În slujba ţării”, a fost lansat joi, acesta incluzând imagini din lupte din Afganistan şi Irak. În acestea apare şi Ciucă, pe atunci comandant al Batalionului 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”.

- Advertisement -

În videoclip sunt incluse imagini cu Batalionul 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”, dislocat în Afganistan, şi cu Nicolae Ciucă, pe atunci locotenent colonel, comandant al batalionului de infanterie participant la misiune în Irak, în 2004.

Ciucă povesteşte despre o misiune în care ”a fost o ploaie de lovituri de AG-7, peste 24 de lovituri”.

- Advertisement -

”Una dintre ele a lovit la o jumătate de metru în rambleul drumului, în faţa transportorului în care mă aflam”, relatează el.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img