spot_img
15.7 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeMinistrul adjunct rus de externe: Rusia își va schimba doctrina nucleară pe...

Ministrul adjunct rus de externe: Rusia își va schimba doctrina nucleară pe baza analizei ultimelor conflicte și a acțiunilor Occidentului

-

Rusia își va schimba doctrina nucleară pe baza analizei ultimelor conflicte și a acțiunilor Occidentului în ceea ce privește războiul din Ucraina, a declarat adjunctul ministrului rus de externe Serghei Ryabkov pentru TASS.

- Reclama -

„Așa cum am spus în repetate rânduri înainte, lucrarea se află într-un stadiu avansat și există o intenție clară de a introduce o corecție la doctrina nucleară, cauzată, printre altele, de examinarea și analiza evoluției conflictelor recente, inclusiv, desigur, tot ceea ce are legătură cu cursul de escaladare al adversarilor noștri occidentali în ceea ce privește operațiunea militară specială”, a spus viceministrul.

- Advertisement -

El a explicat că documentul corespunzător este în curs de finalizare, dar este prea devreme să vorbim despre un anumit interval de timp pentru finalizarea lui.

„Perioada de timp pentru finalizarea sa este o problemă destul de complicată, având în vedere că vorbim despre cel mai important aspect al securității noastre naționale”, a menționat Ryabkov.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img