spot_img
16.4 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeTitus Corlățean le bate obrazul liberalilor: Liberalii cu experiență ar trebui să...

Titus Corlățean le bate obrazul liberalilor: Liberalii cu experiență ar trebui să știe că atunci când ataci un competitor îl ridici. Le facem un bine celor din PNL

-

Titus Corlățean, parlamentar PSD și fost ministru de Externe, le-a cerut duminică liberalilor să renunțe la folosirea termenului ”ciuma roșie”, pe care l-a catalogat ca fiind de sorginte nazistă. Corlățean a spus că sintagma a apărut în materialele de propagandă ale lui Joseph Goebbels, ministrul propagandei publice în timpul regimului nazist din anul 1933 până în 1945.

- Reclama -

Fostul vicepreședintele social-democrat a explicat și faptul că atacurile liderilor PSD la adresa liberalilor în timpul congresului de sâmbătă au avut ca rol poziționarea PNL ca principal competitor al PSD.

- Advertisement -

”Liberalii cu experiență ar trebui să știe că atunci când ataci un competitor îl ridici. Le facem un bine celor din PNL”, a spus Corlățean.

El a adăugat că motivul pentru care liderii PSD nu au atacat AUR a fost acela că nu vor să dea importanță partidului condus de George Simion.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img